A McLaren leghamarabb 2019-től az IndyCarban is csapatot indítana
2017. augusztus 13. írta: blackraven18

A McLaren leghamarabb 2019-től az IndyCarban is csapatot indítana

A McLaren idén már bemutatkozott az IndyCarban azzal, hogy Alonso az Andretti Autosport és McLaren közös együttműködésével elindulhatott az Indianapolis 500-on, amin csak a Honda-motor meghibásodása miatt nem ért el top10-es eredményt. Mint ismeretes a spanyol az ötödik helyről vágott neki a futamnak.

alonso-indycar-test-2017-29.png

Noha a wokingi alakulat tagadta azokat a híreszteléseket miszerint még idén ismét rajthoz állnak a szériában a Sonoma Raceway futamán, de az viszont nem kizárt, hogy 2019-tól teljes jogú tagjai legyenek a tengerentúli viadalnak.

„Tudjuk, hogy a McLarennek megvan az opciója, hogy jövőre is visszatérjen az Indi500-ra az Andretti Autosporttal” – nyilatkozta az IndyCar vezérigazgatója, Mark Miles, majd hozzátette: „A McLaren továbbá az iránt is érdeklődik, hogy a Verizon IndyCar sorozat egész szezonos résztvevője legyen, noha nem 2018-tól, hanem csak 2019-től. Zak Brown, a McLaren csapatfőnöke folyamatosan kérdezősködik a menetrendünk iránt.”

 

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://mclarenf1fans.blog.hu/api/trackback/id/tr5412746536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása