Alonso elárulta, mikor dönt a jövőjével kapcsolatban
2017. augusztus 18. írta: blackraven18

Alonso elárulta, mikor dönt a jövőjével kapcsolatban

Sokáig úgy lehetett tudni, hogy a spanyol szeptemberben bejelenti, hol folytatja 2018-től, azonban megváltoztak a körülmények, és a kétszeres bajnok tovább csigázza a szurkolóit.

fernando_alonso_f1_grand_prix_hungary_kilaeb9pwfrx_1.jpg

Mint ismeretes Alonso kontraktusa az idény végén lejár a McLaren-Hondával, és egyelőre nem tudni, hol folytatja a következő szezonban. Célja továbbra is a harmadik bajnoki cím megszerzése, de sem a Ferrari, sem a Mercedes és még Red Bull sem hajlandó őt szerződtetni. Így opcióként maradhat a Renault, noha jövőre a franciák még biztosan nem szállhatnak harcba a bajnoki címért, és a McLaren projektje, ami felívelő ágba lépett. A körülményeket figyelembe véve, a spanyol utóbbival járna jobban, még az eddig történtek ellenére is, ha csak nem dönt úgy, hogy más szériában folytatja karrierjét.

„A Formula-1 még mindig az elsődleges opció számomra, ez az életem, és remélem, hogy megtudom még nyerni a világbajnokságot. Ha nem találok olyan projektet, ami lehetővé teszi számomra, hogy a győzelemért harcoljak, az F1-en kívül is szétnézek, de ezt a döntést csak november-december körül hozom majd meg. Minden lehetőséget számba veszek addig.”

Alonso azt is elmondta, nem tett le a triplázásról – győzelem Monacóban, az Indy 500-on és a Le Mans-i 24 óráson –, de nem tervezi, hogy már jövőre megpróbálja ismét megnyerni a tengerentúli versenyt. „Lehet, hogy megtörténik. Szeretnék oda visszatérni, de vélhetően nem a közeljövőben.”

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid    

A bejegyzés trackback címe:

https://mclarenf1fans.blog.hu/api/trackback/id/tr3712759558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása