Honda akár három új motort is bevethet 2017-ben
2017. augusztus 16. írta: blackraven18

Honda akár három új motort is bevethet 2017-ben

A wokingiak számára akár még három új, továbbfejlesztett erőforrás is érkezhet a Hondától, mielőtt a szezon véghajrájába érkezünk. Minderről a japánok főnöke számolt be.

stoffel_vandoorne_f1_grand_prix_hungary_zmulhkzq2k5x.jpg

Miközben a McLaren először ünnepelhetett kettős pontszerzést a Hungaroringen, a Honda főnöke, Yusuke Hasegawa megerősítette, hogy a japán gyártó újabb motorfejlesztésekkel készül 2017-re. „Még két lépcsőfokot beiktatunk, de lehet lesz egy harmadik is. Mindenesetre tovább dolgozunk. A stratégiára is gondolnunk kell, pl. az új specifikációk bevetésének időpontjára. Természetesen el kell kerülnünk a büntetéseket, különösen az olyan pályákon, mint Szingapúr.”

Hasegawa hozzátette, hogy őszintén hiszi, hogy a Honda képes tartani felfelé ívelő formáját. „Ami a teljesítménybeli fejlesztést illeti, biztos vagyok benne, hogy javulni fogunk, de nem tudom garantálni mekkora is lesz ez a növekedés a szezon különböző pontjain.” A japán szakember továbbá megerősítette, hogy a Honda zárkózott a rivális motorszállítókhoz. „Egyértelműen. Nincs kétség efelől. Sikerült csökkentenünk a távolságot, de ez természetes, mert le voltunk maradva, és ennek így kell lennie.”

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://mclarenf1fans.blog.hu/api/trackback/id/tr1312755102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása