Meglepetés a McLarentől, mindkét pilóta a top10-ben
2017. szeptember 01. írta: blackraven18

Meglepetés a McLarentől, mindkét pilóta a top10-ben

Jól alakult a péntek a wokingi csapat versenyzői számára, míg délelőtt csak Vandoorne, addig délutánra már Alonso is befért a top10-be, igaz egy kis taktikai elemhez is kellett folyamodniuk a jó eredményhez.

stoffel_vandoorne_f1_grand_prix_italy_practice_uzcu1hhg4jrx.jpg

Mindkét versenyzőt meglepetésként érte a top10-es szereplés egy olyan erőt igénylő pályán, mint Monza. Ugyanakkor Vandoorne azzal is tisztában van, hogy valószínűleg vissza fognak esni holnap az időmérőre, amikor a többi csapat beveti az extra tartalékait, de megígérte, nem adják fel, és küzdeni fognak minden ezredért. Ehhez fontos lesz, hogy a saját dolgukra összpontosítsanak, miközben bíznak a többiek hibájában.

Alonso is hasonlóan vélekedett, pozitívan értékelte a pénteket, és megemlítette azt a taktikai elemet, a szélárnyékozást, amit kipróbáltak a nap során, és mivel hasznosnak ítélték meg, valamint ő büntetésnek néz elébe, így vélhetően az időmérőn is bevetik Vandoorne megsegítésére. Ezt a spanyol meg is erősítette, továbbá hozzátette, hogy nem felejtette el, mit tett érte Spában belga kollégája, ezért Monzában majd őt próbálja meg jobb pozícióba hozni a vasárnapi futamra.

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid 

A bejegyzés trackback címe:

https://mclarenf1fans.blog.hu/api/trackback/id/tr1012797214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása